TALENTCODERS TECH/CAMP PROGRAMI

Etkinlik düzenleyicilerin öğrencilerimize iletmek üzere gönderdiği mesaj şudur:

Google, Microsoft, Tesla ve çok daha fazlası bu kampta!

Teknoloji dünyasına adım atmaya hazır mısınız? Üniversite öğrencilerine özel olarak düzenlediğimiz 10 günlük teknoloji kampımızda sizleri bekliyor! Frontend ve Backend, Cloud Computing, Game Development, ve AI gibi 101 seviyesinde eğitimlerle donatılmış bu eşsiz kamp, teknolojiye ilgi duyan tüm öğrenciler için harika bir fırsat sunuyor.

Kampımızda Neler Var?

Günlük Eğitimler: Her gün üç farklı eğitim ile dolu dolu geçecek. Teknolojinin temel alanlarında sağlam bir bilgi birikimi edineceksiniz.

Sektörün Önde Gelenleri ile Buluşma: Kamp boyunca sektörün önde gelen firmalarıyla tanışma ve onların deneyimlerinden faydalanma şansına sahip olacaksınız.

Uzman Konuşmacılarla Etkileşim: Uzman konuşmacılarla birebir etkileşim kurarak sorularınızı yöneltebilecek ve değerli bilgiler edinebileceksiniz.

Ağ Kurma Fırsatları: Teknolojiye ilgi duyan diğer öğrencilerle tanışarak önemli bağlantılar kurma şansına sahip olacaksınız.
Başvuru için tıklayınız.

22 Temmuz 2024 Pazartesi